Вхiд на сайт
Авторизацiя

Доколядувався: на Закарпатті ще один школяр опинився в реанімації після колядування

Доколядувався: на Закарпатті  ще один школяр опинився в реанімації після колядування
Уже третій випадок отруєння алкоголем неповнолітніх під час колядування на Різдво виявила Хустська поліція. Батьків дітей буде притягнуто до адмінвідповідальності за неналежне виховання дітей.

Нагадаємо: вночі 7 січня в поліцію міста Хуст надійшло повідомлення з районної лікарні про те, що до них доставлено двох підлітків із важким алкогольним отруєнням. Один із юнаків потрапив до реанімації. Як встановили правоохоронці, ці 13-річні жителі села Драгово Хустського району отруїлися під час колядування алкогольними напоями, якими їх пригостили знайомі.

Читайте також: На Хустщині двоє школярів після святкування Різдва опинилися у лікарні

Не минуло й доби, як маємо аналогічний випадок, і теж у селі Драгово на Хустщині. Там так само отруївся алкоголем під час частування на Різдво 13-річний хлопець. Дитину в лікарню доставила близько 3.30 ночі 8 січня «швидка» в непритомному стані. Хлопчик перебуває в реанімації Хустської лікарні.

Як пояснив 19-річний товариш потерпілого, який прибув разом із ним в лікарню, хлопець під час колядування в с.Драгово вживав алкогольні напої в знайомих.

У всіх цих трьох випадках отруєння алкоголем неповнолітніх працівники поліції притягнуть до адмінвідповідальності їхніх батьків за неналежне виховання своїх дітей, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Правоохоронці також застерігають краян: не дозволяйте неповнолітнім вживати алкогольні напої і в жодному разі не частуйте юних колядників алкоголем! Навіть незначна доза алкоголю для дитячого організму може призвести до біди. Шановні батьки: пильнуйте на свята за своїми дітьми, аби з ними не трапилося лиха.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: