Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті п`яний водій наїхав на дитину

На Закарпатті п`яний водій наїхав на дитину
За минулу добу, на сам Святвечір, випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння працівники поліції задокументували в Хустському, Іршавському та Великоберезнянському районах.


Учора ввечері в селі Крайниково Хустського району сталася ДТП: автомобіль «Fоrd Моndео» іноземної реєстрації з’їхав з дороги на узбіччя й зачепив хлопчика, котрий там ішов. Далі машина з’їхала в кювет.

Свідком цієї автопригоди були працівники групи реагування патрульної поліції, які несли службу неподалік. Вони відразу затримали винуватця ДТП.

За кермо автомобіля перебував п’яний 23-річний житель сусіднього села Данилово. Молодий чоловік керував без посвідчення водія, якого його позбавив суд за аналогічне правопорушення ще два роки тому. І от він знову сів за кермом у стані алкогольного сп’яніння та скоїв ДТП.

Під час медосвідчення в лікарні в правопорушника виявили 1,7 проміле алкоголю. Працівники поліції склали на водія відповідні адмінпротоколи за скоєння ДТП, керування в стані алкогольного сп’яніння і без належних документів. Автомобіль затримали на спецмайданчик поліції.

Травмована дитина перебуває в лікарні. На щастя, отримані внаслідок наїзду травми виявилися незначними. Медики надають хлопчикові допомогу.

Другий п’яний за кермом попався працівникам групи реагування патрульної поліції в селі Чорноголова Великоберезнянського району. Близько опівночі патрульні помітили автомобіль «ВАЗ-2106», на якому не горів задній габарит. Водія зупинили, аби зробити йому зауваження. За кермом перебував житель сусіднього села Буківцьово, який взагалі не має водійського посвідчення і був у стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 1,57 проміле алкоголю, про що правоохоронці склали відповідний адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння. Машину затримали на спецмайданчик поліції.

Третього п’яного водія затримали іршавські правоохоронці. У селі Приборжавське ввечері працівники групи реагування патрульної поліції зупинили мікроавтобус «Меrсеdеs Sрrіntеr», який виїжджав на головну дорогу без увімкненого поворотника. За кермом перебував місцевий житель, який не мав жодних документів на право керування і був у стані алкогольного сп’яніння. Під час проходження медосвідування в лікарні у нього виявили 1,6 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи і відсторонили його від керування.

Усі складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (1)
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: