Вхiд на сайт
Авторизацiя

Підбіг і вихопив із кишені: у Виноградові чоловіка пограбували просто на вулиці

Підбіг і вихопив із кишені: у Виноградові чоловіка пограбували просто на вулиці
Правоохоронці кримінальної поліції встановили місцезнаходження виноградівця, який підозрюється у скоєнні грабежу. Чоловік, застосувавши силу, відкрито викрав мобільний телефон у перехожого.

До відділення поліції надійшло повідомлення від 36-річного виноградівця про те, що у райцентрі на вулиці Борканюка до нього підбіг невідомий і з кишені куртки викрав мобільний телефон.

В ході розслідування поліцейські встановили особу грабіжника. Ним виявився 38-річний місцевий мешканець, який вже був судимий за вчинення майнових злочинів. Зараз чоловіка затримали, він дає покази слідчому.

За фактом відкритого заволодіння чужим майном поліція розпочала розслідування за ч.1 ст.186 Кримінального кодексу України. У справі триває розслідування. Правоохоронці перевіряють причетність грабіжника до вчинення інших злочинів, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: