Вхiд на сайт
Авторизацiя

Вкрала картку і зняла гроші: копи викрили молоду шахрайку з Ужгорода

Вкрала картку і зняла гроші: копи викрили молоду шахрайку з Ужгорода
Кіберполіція та оперативники Ужгородського відділу поліції викрили молоду ужгородку, яка підозрюється у викраденні в знайомого кредитної картки та знятті грошей з рахунку. Правоохоронці зібрали достатню доказову базу та передали справу до суду.

В жовтні минулого року в поліцію звернувся житель Ужгорода, який повідомив про зникнення банківської картки. Кримінальна поліція Ужгородського відділу спільно з відділом з протидії кіберзлочинам ГУНП вийшли на особу, яка обгрунтовано підозрювалася в крадіжці картки з подальшим зняттям з неї грошей. 25-річна жителька Ужгорода зуміла не маючи паролів самостійно обійти банківську систему захисту.

За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч.1 ст.361 Кримінального кодексу України, тобто несанкціоноване втручання в роботу електронно-обчислювальних машин (комп’ютерів). Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до 1000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, обмеження волі на строк від 2 до 5 років або позбавлення волі на строк до 3 років.

Ужгородці повідомили про підозру в скоєнні даного кримінального правопорушення. Поліція зібрала достатньо доказів та передала справу з обвинувальним актом до суду, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: