Вхiд на сайт
Авторизацiя

Полісмени на Закарпатті затримали п`яного водія

Полісмени на Закарпатті затримали п`яного водія
Група реагування патрульної поліції Іршавського відділення склала адмінпротокол за водіння в нетверезому стані, який не впорався з керуванням та з’їхав з дороги.


Поліція Іршавщини отримала повідомлення про ДТП в селі Приборжавське. Група реагування патрульної поліції виїхала на місце події та встановила, що водій «Volkswagen Golf III» не впорався з керуванням та вилетів з дороги. За кермом знаходився житель сусіднього села Білки. Під час документування даної події, правоохоронці в присутності лікаря запропонували водію пройти медосвідчення на наявність алкоголю в його крові. Чоловік відмовився.

Працівники поліції склали адмінпротокол за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння), його правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: