Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Виноградівщині мешканці села перекрили дорогу

На Виноградівщині мешканці села перекрили дорогу
Сьогодні, 3 січня, близько 50 мешканців с. Сасово Виноградівського району перекрили дорогу обласного значення Виноградів-Теково-Неветленфолу з вимогою ремонту вказаного автошляху. Цю інформацію УНН підтвердили у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

“До поліції надійшло повідомлення про те, що близько 40-50 чоловік перекривають дорогу в районі села Сасово на Виноградівщині. Туди одразу виїхали два екіпажі поліції, які й зараз стежать за дотриманням громадського порядку на місці проведення акції. Так як є три інші дороги для об′їзду перекритого автошляху, то затори там відсутні”, — розповіла УНН речниця ГУ НП у Закарпатській області Тетяна Щоголева.

Про ситуацію у с. Сасово відомо у Закарпатській облдержадміністрації, де наголошують, що селяни знають про плани відремонтувати проблемну дорогу у 2018 році.

“З учасниками перекриття дороги зустрічався голова Виноградівської РДА. Наразі досягнуто домовленості про те, що вже цього тижня ями на дорозі засиплють гравієм, аби машинам було легше долати розбите дорожнє покриття. Перекривати ж дорогу і вимагати її ремонту у зимовий період з боку місцевих мешканців є вкрай не конструктивними діями. Тим більше, що люди знали, що ремонт цієї дороги запланований на 2018 рік”, — прокоментував ситуацію директор департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Закарпатської ОДА Ярослав Галас.

Джерело: УНН


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: