Вхiд на сайт
Авторизацiя

Поліція Хустщини викрила викрадача ножів, який проник у чужий будинок

Поліція Хустщини викрила викрадача ножів, який проник у чужий будинок
Співробітники Хустського відділу поліції встановили особу та розшукали чоловіка, який проник у будинок в селі Нижній Бистрий та викрав ножі.

Вчора, 2 січня, до поліції звернулася мешканка села Нижній Бистрий Хустського району та заявила про крадіжку, що сталася ще у жовтні минулого року. Жінка повідомила, що невідомі пробралися в її будинок та винесли три великі ножі та ланцюг від пилки. Суму збитку оцінено в 700 гривень.

Незважаючи на те, що з моменту вчинення злочину минуло більше двох місяців, оперативники Хустського відділу поліції менш як за добу розкрили крадіжку. В ході операції «Розшук» правоохоронці встановили, що до правопорушення причетний 23-річний місцевий мешканець. Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 ККУ, тобто крадіжка з проникненням. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу підозрюваному, передає відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: