Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Рахівщині трапилася ДТП, автомобіль потрапив у кювет

На Рахівщині трапилася ДТП, автомобіль потрапив у кювет
Зранку на автодорозі в селі Костилівка Рахівського району працівники групи реагування патрульної поліції побачили в кюветі автомобіль марки «ВАЗ-2105». Водія на місці не було.

Коли невдовзі поліцейські розшукали підозрюваного у вчиненні аварії – жителя сусіднього Ділового, то з’ясували, що той перебуває в стані алкогольного сп’яніння. Водійського посвідчення він не надав. Під час проходження медосвідування в лікарні у нього виявили 1,17 проміле алкоголю.

Сам правопорушник почав запевняти, що випив уже після скоєння ДТП. Як з’ясувалося, цього водія влітку вже затримували за скоєння аналогічного правопорушення. І от тепер він попався повторно. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи й відсторонили його від керування.

На вулиці в місті Берегово працівники групи реагування патрульної поліції помітили автомобіль марки «Аudі» іноземної реєстрації, на якому не світила одна передня фара. Машину зупинили, за кермом перебував житель села Геча Берегівського району.

Водій перебував у стані алкогольного сп’яніння, драгер засвідчив у нього 0,68 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

Двох п’яних водіїв виявили упродовж доби працівники групи реагування Іршавської поліції. Обидва чоловіки родом із села Білки й обидва керували автомобілями марки «ВАЗ-2106».

Перший скоїв незначне ДТП на автодорозі Імстичево-Білки – з’їхав у кювет. Перебував у стані алкогольного сп’яніння, в лікарні у нього виявили 0,6 проміле алкоголю, – зазначають у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

Другий житель Білок, керуючи автомобілем «ВАЗ-2106», на автодорозі між селами Вільхівка-Гребля Іршавського району зупинений ввечері працівниками поліції за те, що на авто не освічувався задній номерний знак.

Водій мав ознаки алкогольного сп’яніння, в лікарні у нього виявили 0,7 проміле алкоголю. Він також не мав при собі жодних документів на право керування. Обидва автомобілі були затримані на спецмайданчик поліції.

Усі складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП(Керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: