Вхiд на сайт
Авторизацiя

Стало відомо, скільки людей перетнуло кордон в останній день 2017 року

Стало відомо, скільки людей перетнуло кордон в останній день 2017 року
У Новорічну ніч співробітники Державної прикордонної служби України надійно забезпечували охорону державного кордону та належні умови в пунктах пропуску для подорожуючих, повідомляє прес-служба відомства.

Ще напередодні прикордонники посилили заходи безпеки. Для цього додатково були залучені 1,5 тисячі прикордонних нарядів, а це загалом близько 5 тисяч прикордонників. Також до перевірок та оглядів активно залучені службові собаки й використовуються усі можливі технічні засоби. Крім того, уточнено взаємодію з правоохоронними органами України та суміжних країн.

Загалом протягом минулої доби прикордонники оформили майже 180 тисяч осіб та близько 40 тисяч транспортних засобів.

Окрім цього, у результаті проведених оперативних заходів за незаконний перетин державного кордону затримано 15 осіб, серед яких 8 незаконних мігрантів. Ще 70 особам відмовлено у пропуску через державний кордон, в тому числі 12 потенційним незаконним мігрантам. Також на державному кордоні було виконано 70 доручень уповноважених державних органів та виявлено 24 підроблених, чужих та недійсних документів. Всього було складено 95 протоколів про кримінальні та адміністративні правопорушення, в результаті накладено штрафів на суму понад 50 тисяч гривень. Також під час заходів прикордонного контролю зафіксовано 4 спрацювання бази даних Інтерполу, зокрема в трьох випадках – встановлення місця знаходження осіб та ще в одному – стосовно паспортних документів.

Різдвяні свята тривають, тому Державна прикордонна служба України просить усіх подорожуючих, які найближчим часом збираються перетинати державний кордон, з відповідальністю ставитись до оформлення своїх документів та документів на дітей. У разі виникнення запитань під час перетину кордону звертайтесь до співробітників Держприкордонслужби, які завжди нададуть вам всю необхідну консультацію та допомогу.

Телефон цілодобової гарячої лінії Держприкордонслужби:

(044) 527-63-63.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: