Вхiд на сайт
Авторизацiя

Новий рік-2018: топ-5 чарівних подарунків у святкову ніч

Новий рік-2018: топ-5 чарівних подарунків у святкову нічІснує повір'я, що як новий рік зустрінеш, так його і проведеш. Якщо хочеться, щоб усі 365 днів були наповнені дивами і позитивом, ця ніч і її атрибути повинні бути чарівними і незабутніми. Святкове вбрання, оздоблення квартири... І під чарівною ялинкою - подарунки теж повинні бути нереально чарівними. Вибрати подарунок для дитини легше, тому що діти пишуть листи дідові Морозу і той втілює в життя заповітні мрії. А у випадку з вибором "презентів" для дорослих - чарівності додадуть яскраві подарунки-сюрпризи. Українські Новини напередодні свята зібрали кращі ідеї незабутніх подарунків.

Бабочкарій

Це 100% -ий чарівний подарунок. Ви купуєте лялечки метеликів, селите їх до бабочкарію, який можна легко зробити своїми руками з підручних матеріалів. Через кілька днів лялечки перетворюються на метеликів і літають по вашій квартирі. Вражень вистачить на рік вперед.
Новий рік-2018: топ-5 чарівних подарунків у святкову ніч

Салюти, феєрверки

Яскраві іскри, які осяють небосхил в цю казкову ніч, залишать в пам'яті незабутні враження, які будуть радувати протягом усього року.
Новий рік-2018: топ-5 чарівних подарунків у святкову ніч

Подарунок-сюрприз

Чарівний і водночас бюджетний подарунок - "Кіндерсюрприз" або аналогові шоколадні яйця з іграшкою всередині. Цей варіант подарунку підійде для колег по роботі. Порадує і вразить процес розгортання і обміну враженнями. На новорічному корпоративі можна провести з їх допомогою захоплюючий квест: кожен розгорне свій сюрприз, а іграшка всередині стане символом наступного року.
Новий рік-2018: топ-5 чарівних подарунків у святкову ніч
Подарунок-враження

Це може бути урок екстремального водіння, занурення з аквалангом, стрибок з парашутом і безліч інших варіантів незабутнього проводження часу. Такий подарунок запам'ятається не на рік, а на все життя.
[center]Новий рік-2018: топ-5 чарівних подарунків у святкову ніч

Похід в СПА-салон

Варіантів такого подарунка теж може бути безліч, все залежить від вашого бюджету і побажань. Це може бути тайський масаж, або повний комплекс спа-процедур. Такий подарунок нікого не залишить байдужим.
Новий рік-2018: топ-5 чарівних подарунків у святкову ніч


Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: