Вхiд на сайт
Авторизацiя

Любовний гороскоп на 2018 рік: кому зірки пророкують весілля?

Собака, під заступництвом якої пройде наступний 2018 рік, не тільки сімейна тварина, а й справжній талісман любові. Вона обов'язково допоможе всім тим, хто має потребу в любові, і тим, хто вже знайшов сімейне щастя і намагається його зберегти, повідомляє novy.tv.
Любовний гороскоп на 2018 рік: кому зірки пророкують весілля?

Овен (21 березня - 20 квітня)
У 2018 році Овнам море по коліно! І це не випадково - у тебе буде мегаперспектbвний період. Ти зможеш підкорити нові вершини, піднятися по кар'єрних сходах і навіть прославитися! Але найголовніше - не забувай контролювати свої емоції, інакше є ризик "облажатися" і зійти з потрібного напрямку. А ось в любові справи йтимуть не так гладко, як в кар'єрі. Зірки передбачають можливий розрив або ж непростий період у відносинах. Але не слухай їх і будь хитріше: візьми ініціативу у власні руки, подбай про комфорт своєї другої половинки і все буде відмінно!

Гасло року: Тиха українська ніч, але сало краще переховати!

Телець (21.04 - 20.05)

Тельці, признавайтесь, кому ви продали душу за таке везіння в 2018? Ти опинишся володарем справжнісінького любовного магніту. Причому притягувати він буде всіх без винятку, навіть перехожих! Тому рекомендуємо скористатися можливістю і якомога частіше бувати в великих компаніях, адже у тебе є величезний шанс зустріти свою половинку! Тільки не розпорошувати на всіх підряд і фільтруй власне оточення, неприємних "сюрпризів" долі ще ніхто не відміняв.

Гасло року: Любов починається з очей. Очима закохуються.

Близнюки (21.05 - 21.06)

Близнюки весь рік будуть літати, особливо на крилах любові! Все буде дуже круто: і нові романи, і подорожі, але за цією ейфорією не забувай стежити за своїм язиком. Будь-яке зайве слово може не тільки образити близьких, але і нашкодити тобі самому. А ось для дівчат у нас особливо хороша новина: скоро ви НАРЕШТІ зможете приміряти весільну сукню. Так що будьте готові попрощатися з самотністю!

Гасло року: Слово - не горобець, вилетить - не впіймаєш!

Рак (22.06 - 22.07)

Раки, Собака не буде потурати вашим капризам, тому запасіться фарбами: доведеться розмальовувати 2018 рік самостійно. Буде багато можливостей, ключову роль в яких відіграють саме твоя ініціативність і внутрішній стрижень. Особливо це стосується нових знайомств і кар'єрного зростання. А ще новий рік виступить в ролі феї і буде виконувати твої бажання, тому, якщо ти давно мрієш відкрити власний бізнес, то настав час діяти!

Гасло року: Поки сім разів відміряти - інші вже відріжуть.

Лев (23.07 - 23.08)

У 2018 сентиментальність Львів все-таки здолає! Та й не просто так, вони ж такі влюбливі ... Цей рік перевірить тебе на міцність і відданість. Життя закрутить-завертить, ти обзаведешся новими знайомствами, які в майбутньому вирішать твою долю. Головне, не забувай, що Собака - це символ вірності, тому краще не зли її необдуманими вчинками і легкістю свого характеру. І до речі, зверни увагу на кар'єру, тут фортуна тобі підморгує!

Гасло року: Безкоштовний сир отримує тільки ... друга мишка.

Діва (24.08 - 23.09)

Діви, в наступному році між клубом і річним звітом краще вибирайте друге. Веселощів і так буде дуже багато, а ось кар'єрні успіхи виявляться прямо пропорційними докладеним зусиллям. Причому тут "або пан, або пропав" - дій, інакше прогориш. Собака привітно подає тобі лапку і каже, що це буде час запаморочливих історій під девізом "є що згадати, але нічого дітям розповісти". А ось її величність Любов навідається ближче до літа, так що будьте готові зануритися у вир романтики з головою.

Гасло року: У будь-якому з нас спить геній і з кожним днем ​​все міцніше.

Ваги (24.09 - 23.10)

Ваги, ви чарівні, блискучі, карколомні! Причому так думають абсолютно всі навколишні. Саме з таким настроєм ви повинні підкорювати наступний рік, інакше ризикуєте уславитися лузером. Удача буде йти по п'ятах в будь-яких починаннях, але її важливо не відлякати зайвої самокритикою. Тому замість негативних думок краще придивіться до нових головних уборів, наприклад ... до корони. У 2018 вона необхідний атрибут!

Гасло року: Якщо, подивившись в дзеркало, нікого там не побачив - значить, ти чарівний.

Скорпіон (24.10 - 22.11)

А Скорпіонам Собака допоможе, чим зможе. І в кар'єрі, і в фінансах, і навіть в любові. Фортуна, звичайно, на твоєму боці, але це не привід сидіти, склавши руки. Не чекай, поки тобі пощастить, підвищуй ставки за рахунок власних зусиль, щоб витягнути з 2018 роки максимум користі. Краще зарядись робочим настроєм і не пручатися, якщо Собака надасть можливість змінити посаду або відкрити новий бізнес. Твій зірковий час настав!

Гасло року: Що посієш, те й пожнеш.

Стрілець (23.11 - 21.12)

Шановні Стрільці, танцюйте! 2018 рік обіцяє багато сюрпризів. Тільки давайте на цей раз без зайвої активності: так можна і відлякати хвостату господиню року. Не забувайте, що все повинно бути в міру, особливо це стосується фінансових вкладень, так що краще побережіть гаманець. А щодо любові ... Вона Подих зими, коли її зовсім не чекаєш. За повсякденною суєтою не забувай іноді дивитися на всі боки, можливо, твоя друга половинка давно поруч?

Гасло року: Чи не сунь внесок не в свою справу.

Козеріг (22.12 - 20.01)

Козероги, в традиціях кращих палаців, у вашого трону покірно лежить Собака. Нарешті те, про що ви мрієте, почне збуватися. Ви в прямому сенсі цього слова, "вліпнете (вляпатися) по вуха", особливо - в любов! Я вже мовчу про кар'єрне просування, зміцненні здоров'я, підвищенні достатку і безлічі корисних знайомств. Все буде так круто, що ти злетиш дуже високо, але неодмінно пам'ятай: небо - не межа.

Гасло року: Розправте крила і летіть!

Водолій (21.01 - 20.02)

Водолії, надіньте бронежилет і приготуйтеся взяти все на свої плечі. У наступному році доведеться знатно попотіти, особливо це стосується фінансів. Для досягнення успіху тобі доведеться працювати "за сімох". Головне - не опускати руки завчасно, інакше всі зусилля будуть змарновані. Зате в особистому житті не розглядати ні хмарки. Стільки любові, як в наступному році, ви не те що до сих пір не відчували, а навіть уявити собі не могли!

Гасло року: Хто в пробках постояв, той над мопедом чи не сміється.

Риби (21.02 - 20.03)

Хто-хто, а Риби точно опиняться в списку улюбленців господині нового року. Фортуна, як і Собака, на твоєму боці, так що море любові і визнання тобі забезпечено. Але є і зворотна сторона медалі: не поспішай приймати важливі рішення, без обдумавши всі деталі. Особливо це стосується відносин: квап події, і тоді любов буде слідувати по п'ятах!

Гасло року: Любові потрібна воля, а розуму - простір.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: