Вхiд на сайт
Авторизацiя

Спекотна ніч грудня: українців попередили про аномальну погоду

Спекотна ніч грудня: українців попередили про аномальну погоду
У Києві в ніч на 29 грудня 2017 року зафіксовано температурний рекорд. Про це повідомили в Центральній геофізичній обсерваторії імені Бориса Срезневського.

Так, вночі на 29 грудня була рекордно тепло +4,8. Такого не було з 1881 року.

“За даними спостережень метеостанції Центральної геофізичної обсерваторії імені Бориса Срезневського, 29 грудня в Києві спостерігалася найтепліша ніч з 1881 року. Стовпчик термометра не опустився нижче 4,8 °С, що на 2,0 °С вище попереднього історичного значення температури для цієї дати, зареєстрованого в 1974 році”, – відзначили в обсерваторії.

Додамо, що це вже третій температурний рекорд грудня в Києві.

В обсерваторії акцентували, що, незважаючи на високий температурний фон, існує велика ймовірність встановлення ще одного температурного рекорду для 29 грудня.

Нагадаємо, в п’ятницю, 29 грудня, на більшій частині України пройдуть дощі. Синоптики Укргідрометцентру обіцяють сильний вітер до 15-20 метрів в секунду у всіх регіонах, крім сходу.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: