Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті п'яний водій припаркувався на тротуар та чинив опір копам (ФОТО)

На Закарпатті п'яний водій припаркувався на тротуар та чинив опір копам (ФОТО)
У Берегові та Виноградові виявили нетверезих керманичів. На порушників складені адмінпротоколи, які будуть скеровані до суду.

За минулу добу випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння працівники поліції задокументували в містах Берегово та Виноградів.

Учора ввечері на вулиці міста Берегово працівники поліції побачили автомобіль марки «Меrсеdеs» іноземної реєстрації, який був припаркований на тротуарі і заважав перехожим. Водію вирішили зробити зауваження.

Власником авто виявився місцевий житель. Чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння, не надав водійського посвідчення, але відмовився від проходження освідування на стан алкогольного сп’яніння. Далі став чинити опір законним вимогам поліцейських, тож п’яного бешкетника довелось вгамовувати.

У присутності свідків на правопорушника склали адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння) і за ст.185 КУпАП (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського). Автомобіль затримали на спецмайданчик поліції.

Близько опівночі на вулиці в місті Виноградів працівники групи реагування патрульної поліції помітили автомобіль марки «Кіа Cеrаtо», який виїхав з-під кафе, не включивши поворотника. Машину зупинили, за кермом перебував місцевий житель. Водій перебував у стані алкогольного сп’яніння. Його доставили до лікарні, проте від проходження медосвідування водій відмовився. На основі висновку лікаря-нарколога правоохоронці склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння і вилучили від чоловіка водійське посвідчення.

Обидва складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

На Закарпатті п'яний водій припаркувався на тротуар та чинив опір копам (ФОТО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: