Вхiд на сайт
Авторизацiя

Стрімке зростання цін на бензин в Україні: з'ясувалися причини

Стрімке зростання цін на бензин в Україні: з'ясувалися причини
Подорожчання бензину і дизельного палива в Україні пов'язане з вартістю нафти в Європі, адже це основний показник, на який орієнтуються українські імпортери.

Про це в коментарі "Обозревателю" повідомив аналітик консалтингової компанії UPECO Олександр Сіренко.

Другою причиною він назвав курс валют. "Ймовірно, уряд вирішив підіграти експортерам, основними з яких є аграрії, і знизити курс гривні до долару", - сказав аналітик.

Він також нагадав, що в бюджеті на наступний рік закладено курс на рівні $30 за одну гривню.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (1)
ХХХ 27 грудня 2017 14:36
Не нравится 0 Нравится
Ці байки про вартість нафти,для де..лів, вже ДІСТАЛИ!!! Коли вартість нафти обвалилась на 50%, нам казали,що бензин у нас зі старої "дорогої" нафти. Тепер ціни незначно коливаються,а бензин стрімко дорощає, хоча до ціни (дорогої нафти під 100$) ще далеко. Звістно акциз і курс відіграють свою роль, але в нашій державі СПЕКУЛЯЦІЯ головний рушій торгівлі! Слабка держава (самозванці та авантюристи при владі), нічого не може (чи не хоче) ні бачити ні робити!
Цитировать          1
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: