Вхiд на сайт
Авторизацiя

Через кордон на Закарпатті намагалися незаконно перевезти дітей

Через кордон на Закарпатті намагалися незаконно перевезти дітей
Учора ввечері трьох малолітніх дітей намагались вивезти до країн Європи без належних документів через пункт пропуску "Тиса". Під час здійснення прикордонного контролю та додаткового вивчення документів правоохоронці встановили, що заяви про згоду батьків на виїзд їх дітей за межі України видані незаконно.

У першому випадку, мати надала на контроль документи від батьків двох своїх синів, видані нотаріусом у той час, коли самі батьки перебували за межами України. Так само за кордоном знаходились й обидва батьки ще одної неповнолітньої дівчинки, коли вони начебто надали згоду на її виїзд до Італії. Дитину намагався вивезти знайомий.

Відтак, прикордонники відмовили у перетині кордону усім трьом неповнолітнім та повідомили про виявлені факти правопорушень співробітників Національної поліції. Тепер правоохоронці з'ясовуватимуть, куди і з якою метою намагались вивезти малолітніх громадян України.

Прес-служба Чопського прикордонного загону


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: