Вхiд на сайт
Авторизацiя

В середньому українець витратить 1 600 гривень на зустріч Нового року-2018

В середньому українець витратить 1 600 гривень на зустріч Нового року-2018
В середньому українець на зустріч Нового року-2018 витратить 1 660 гривень. Про це свідчать дані опитування Research & Branding Group.

Зараз приблизно чверть жителів України ще не визначилася з розмірами передбачуваних витрат по зустрічі нового 2018 року, або взагалі не мають наміру витрачатися на майбутнє свято. Основна ж маса наших співвітчизників (приблизно три чверті опитаних) вже склала більш або менш чітке уявлення щодо майбутніх витрат.

На підготовку і оформлення святкового столу умовний українець сьогодні має намір витратити в середньому 806 грн, на подарунки близьким і знайомим - 769 грн, а на інші новорічні витрати - 721 грн. З урахуванням частоти згадування кожної із зазначених вище статей загальний розмір новорічних витрат у нинішньому році складе в середньому приблизно 1659 грн.

Особливо варто відзначити, що цю суму слід розуміти як досить умовну, яка відображає центральну тенденцію в планованих українцями святкових витратах. Реально ж розміри цих витрат будуть істотно розрізнятися у різних сім'ях. Досить сказати, що половина українських сімей, які планують здійснити новорічні витрати, витратять на це в сукупності менше 1250 грн, а друга половина - більше цієї суми.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: