Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті чоловік відібрав у односельця автівку через борги (ФОТО)

На Закарпатті чоловік відібрав у односельця автівку через борги (ФОТО)
За фактом незаконного заволодіння автомобілем марки «ВАЗ-2105» жителя села Чорнотисів поліція Виноградівщини відкрила кримінальне провадження. Транспортний засіб поміщено на спецмайданчик, розслідування у цій справі триває

Ввечері 25 грудня до виноградівських поліцейських із заявою про викрадення авто марки «ВАЗ-2105» звернувся мешканець села Чорнотисів.

На місці злочину працівники групи реагування патрульної поліції спільно з слідчо- оперативною групою встановили, що автомобілем без дозволу власника заволодів його 28-річний односелець. Як пояснив цей чоловік, авто він відібрав від свого знайомого через борги.

Транспортний засіб вилучили та помістили на щтрафмайданчик відділення поліції. За фактом незаконного заволодіння транспортним засобом в поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст.289 Кримінального кодексу України. Таке правопорушення карається штрафом від 1000 до 1200 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавленням волі на строк від трьох до п'яти років, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

На Закарпатті чоловік відібрав у односельця автівку через борги (ФОТО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (1)
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: