Вхiд на сайт
Авторизацiя

Стало відомо, якою буде погода на Новий рік

Стало відомо, якою буде погода на Новий рік
На свята мороз буде тільки у Львові, а в Києві – мокрий сніг

Поки українці думають, куди поїхати на Новий рік, погода вже внесла свої корективи. Прийдешня новорічна ніч більше нагадуватиме весну – не буде ні снігу, ні морозів. Замість цього синоптики обіцяють у всіх регіонах країни м'який мінус, а в деяких областях – невеликий дощ.

Так, за прогнозами метеоролога Наталії Діденко, в ніч на 1 січня 2018 року температура повітря в Україні коливатиметься від +2 до -2 градусів.

"Істотних опадів не очікується, хіба тільки в Рівненській, Житомирській, Чернігівській та в Київській областях можливий невеликий дощ з мокрим снігом", – зазначила синоптик на своїй сторінці в соцмережі.

Діденко додала, що першого дня нового року українські термометри покажуть від 0 до +5 градусів тепла.

Свій прогноз на новорічну ніч вже оприлюднили і погодні сайти. Згідно з їхніми даними, 31 грудня в столиці вдень повітря прогріється до +1, однак очікується невеликий дощ. Вночі ж похолодає до 0, зате опади припиняться.

Схожу погоду обіцяють і у Львові. Вдень тут буде похмуро, а термометри покажуть до -2 градусів. Вночі небо стане ясним, а температура повітря знизиться до 3 градусів морозу.

Найтепліше на Новий рік буде в Харкові. Там 31 грудня вдень очікується близько +3 градусів, а в новорічну ніч – до 2 градусів тепла. При цьому висока ймовірність того, що опівночі тут піде дощ.

А ось найтепліший Новий рік буде в Одесі. Тут повітря вдень прогріється до +6, а вночі опуститься до +5 градусів.

Втім, за прогнозами синоптиків, найближчими днями нового снігу теж очікувати не варто.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: