Вхiд на сайт
Авторизацiя

Фальшиві документи: на Закарпатті у чоловіка виявили "липовий" паспорт

Фальшиві документи: на Закарпатті у чоловіка виявили "липовий" паспорт
Підроблений документ викрили прикордонники під час спроби нашого співвітчизника перетнути державний кордон у пункті пропуску "Тиса"

Сьогодні вночі співробітники Чопського загону завадили спробі незаконного перетину кордону нашим співвітчизником, який повертався з Португалії через пункт пропуску «Тиса».

Під час здійснення прикордонного контролю пасажирів мікроавтобуса «Фольксваген» правоохоронці виявили, що один з пред’явлених документів не відповідає встановленому зразку. У ході поглибленої перевірки прикордонники встановили, що закордонний паспорт громадянина Португалії відрізнявся розміром, способом виготовлення та відсутністю захисних елементів. Такі ознаки свідчать про повну підробку паспортного документа та отримання його незаконним шляхом.

Наразі пред’явника підробленого документа було затримано в адміністративному порядку. Під час опитування та складання відповідних процесуальних документів чоловік зізнався, що має також паспорт громадянина України. За скоєне правопорушення нашого співвітчизника притягнуто до адміністративної відповідальності за частиною першою статті 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України».


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: