Вхiд на сайт
Авторизацiя

Знову нетверезі водії: закарпатським копам довелося наздоганяти порушника

Знову нетверезі водії: закарпатським копам довелося наздоганяти порушника
Випадки керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння фіксували працівники поліції Перечинщини, Мукачівщини та Берегівщини. Один із водіїв спробував втекти від правоохоронців, іншого освідчили після ДТП.

Вчора, 24 грудня, поліція Мукачівського районного відділення в селі Обава спробувала зупинити «ВАЗ-2108» та пояснити водію, що їздити з пошкодженою фарою заборонено. Проте автомобіль не зупинився на вимогу правоохоронців та спробував втекти. Поліція наздогнала транспортний засіб в селі Косино. Водій «ВАЗ-2108» виявився п’яним, більше того, чоловік ніколи не мав водійських прав. За всі ці правопорушення правоохоронці склали відповідні протоколи.

Берегівські працівники поліції виявили 2,6 проміле алкоголю в крові у водія «Audi», який не впорався з керуванням та злетів у кювет між селами Гать та Яноші. В 2 рази менше алкоголю зафіксував драгер у водія «ВАЗ-2106» в Перечині, якого зупинили за порушення правил дорожнього руху, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: