Вхiд на сайт
Авторизацiя

Незаконне полювання на Іршавщині: поліція розпочала розслідування (ФОТО)

Незаконне полювання на Іршавщині: поліція розпочала розслідування (ФОТО)
Співробітники Іршавського відділення поліції розслідують факт незаконного полювання в селі Підгірне. Там чоловік підстрелив косулю та втік зі місця події.

Вчора, 24 грудня, на лінію «102» надійшло повідомлення від Іршавського районного товариства мисливців та рибалок про те, що в урочищі «Чорний» села Підгірне невідомий громадянин підстрелив косулю та втік. Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що до правопорушення причетний 31-річний чоловік, місцевий мешканець. Він із зареєстрованої на його ім’я рушниці підстрелив косулю віком близько 1 року. Рушницю в підозрюваного вилучено та направлено на експертизу.

Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Поліція вбачає в діях чоловіка ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 248 ККУ, тобто незаконне полювання. Таке правопорушення карається штрафом до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до трьох років, з конфіскацією знарядь і засобів полювання та всього добутого, інформує поліція області.

Незаконне полювання на Іршавщині: поліція розпочала розслідування (ФОТО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: