Вхiд на сайт
Авторизацiя

У Карпатах зник турист, який самотужки вирішив піднятися на гору

У Карпатах зник турист, який самотужки вирішив піднятися на гору
Наразі чоловіка, якого протягом доби шукають у Карпатах, ще не знайшли.

У Карпатах рятувальники вже добу шукають іванофранківця, який самотужки вирішив піднятися на гору Хом'як та зник. Наразі зв'язок із чоловіком відсутній. Працюють дві пошукові групи спільно з родичами. Про таке повідомляє "5 канал".

Відомо, що чоловік у ніч проти 23 грудня 2017 року вирішив самотужки піднятися на гору висотою понад півтори тисячі метрів.

Світлана Бабушкіна, прес-офіцер ГУ ДСНС в Івано-Франківській області, розповіла деякі подробиці: "На місце події було направлено рятувальників. Проте вчорашньої доби пошуки результатів не дали, і вже сьогодні станом на 14 годину було обстежено 3 маршрути до гори Хом'як. Наразі пошуки тривають, залучено 15 чоловік рятувальників та 3 одиниці техніки".


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: