Вхiд на сайт
Авторизацiя

Як розмитнити авто на євробляхах: українцям дали поради

Як розмитнити авто на євробляхах: українцям дали поради
Автомобілі, які в’їжджають в Україну з Литви і країн Євросоюзу, повинні розмитнюватись на загальних підставах. Таку думку висловив прем’єр-міністр України Володимир Гройсман на київській прес-конференції.

На думку прем’єра, закон повинен бути один для всіх і не повинно бути когось обраного, на якихось номерах. Повинна бути загальна система розмитнення в країні, якщо якісь непомірні ставки – давайте про це говорити.

Голова уряду відрапортував, що зараз в профільному комітеті парламенту ведеться робота щодо вирішення цієї проблеми.

“Ввозити автомобілі, які ніде ніким не реєструються і на яких дуже часто відбуваються злочини і щодо яких неможливо нічого з’ясувати, – це ненормально. Ніхто не хоче нічого поганого сказати щодо автомобілістів, але потрібно розуміти, що нам треба віднайти правильне рішення, яке зробить всіх рівними перед законом”, – підкреслив прем’єр.

Нагадаємо, в Україні стрімко зростає кількість власників автомобілів з єврономерами не тільки серед пересічних громадян, а й серед високопоставлених чиновників. Це не дивно, так як ціна на старі авто в Європі набагато нижче, ніж в Україні. Водночас перевірити законність перебування такого автомобіля в Україні поліція не може, оскільки це прерогатива іншого відомства, у якого немає повноважень зупиняти автомобілі на дорогах загального користування.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: