Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті затримали 4-х нетверезих водіїв, один з яких передав керування своєму п'яному товаришу (ФОТО)

За минулу добу випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння працівники поліції задокументували в Рахівському, Перечинському та Виноградівському районах.
На Закарпатті затримали 4-х нетверезих водіїв, один з яких передав керування своєму п'яному товаришу (ФОТО)

Сьогодні близько 2-ї години ночі на вулиці міста Рахів працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль «ВАЗ-2109», на якому не горіло світло фар. За кермом перебував місцевий житель, а в салоні були два пасажири. Водій був у стані сильного алкогольного сп’яніння. Водійського посвідчення чоловік не має, його у нього вилучили раніше за аналогічне правопорушення.

Водію запропонували пройти медосвідування на стан алкогольного сп’яніння в лікарні. Той погодився, але коли вийшов із салону й сів у поліцейську машину, його автомобіль несподівано рушив з місця. З’ясувалося, що за кермо сів один із пасажирів, який теж був п’яний.

Працівники поліції наздогнали й зупинили правопорушника. Обох доставили до лікарні. Там у першого водія виявили аж 3,15 проміле алкоголю, в другого – 1,89. На обох склали відповідні адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння. Машину затримали на спецмайданчик.

Уночі на автодорозі в місті Виноградів працівники групи реагування патрульної поліції помітили автомобіль марки «Fоrd Escоrt» іноземної реєстрації, який рухався без освітлення. Машину зупинили, за кермом перебувала жінка, місцева мешканка. Водійського посвідчення жінка не пред’явила, натомість перебувала в стані алкогольного сп’яніння. В лікарні у неї виявили 0,6 проміле алкоголю, про що правоохоронці склали відповідний адмінпротокол.

У Перечині працівники групи реагування патрульної поліції помітили автомобіль марки «Volkswagen Pаssаt» іноземної реєстрації, припаркований просто на пішоходному переході. Водію вирішили зробити зауваження. За кермом іномарки перебував житель Ужгорода, який був у стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 2,59 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення й відсторонили його від керування.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: