Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті розшукали жінку, яка обікрала пенсіонерку і переховувалася від суду (ФОТО)

На Закарпатті розшукали жінку, яка обікрала пенсіонерку і переховувалася від суду (ФОТО)
Жителька Перечина, прийшовши в гості до знайомої пенсіонерки з села Зарічево, викрала від старенької мобільний телефон. За даним фактом поліція розпочала розслідування й затримала крадійку. Справа перебуває на розгляді в суді.

Ще влітку з заявою в поліцію Перечинського району звернулася 83-річна жителька села Зарічево. Заявниця повідомила про крадіжку з її оселі мобільного телефону. Сума заподіяних збитків склала близько 400 гривень.

У крадіжці бабуся запідозрила свою знайому, котра приходила того дня до неї в гості. Ця 40-річна жінка - родом із Зарічева, а на даний час проживає в Перечині. Як встановили правоохоронці, жінка завітала до потерпілої, попросила напитися, а коли пенсіонерка пішла за водою, викрала її мобільний телефон. Крадене опісля здала за 50 гривень на запчастини в майстерню з ремонту телефонів.

Поліція розпочала за даним фактом кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Речовий доказ – крадений телефон – правоохоронці вилучили й після проведення товарознавчої експертизи повернули власниці.

Після завершення розслідування справу передали до суду, однак підсудна тривалий час не з’являлася на судові засідання. І от днями її розшукали та затримали в Ужгороді працівники поліції. Вирішується питання про обрання фігурантці справи міри запобіжного заходу. А остаточно її долю визначатиме суд, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

На Закарпатті розшукали жінку, яка обікрала пенсіонерку і переховувалася від суду (ФОТО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: