Вхiд на сайт
Авторизацiя

Поліцейські з Воловеччини оперативно розкрили крадіжку

Поліцейські з Воловеччини оперативно розкрили крадіжку
Працівники кримінальної поліції затримали двох мешканців Волівця, які скоїли крадіжку з місцевого магазину. За даним фактом в поліції відкрили кримінальне провадження


Вчора, 20 грудня до чергової частини Воловецького відділення поліції звернулася приватний підприємець. Жінка повідомила про крадіжку з магазину кількох пляшок слабоалкогольних напоїв.

Працівники поліції оперативно розкрили цю крадіжку. Як встановили оперативні співробітники, до крадіжки причетні двоє місцевих жителів 19-ти та 20 років, які зізналися у скоєному. Скориставшись зайнятістю продав чині, вони викрали з полиці кілька пляшок пива і втекли.

В поліції за даним фактом розпочали кримінальне провадження за ч. 2 статті 185 Кримінального кодексу України, тобто крадіжка, вчинена за попередньою змовою групою осіб. Згідно санкції статті, дане кримінальне правопорушення карається обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: