Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді вирішили долю кількох зелених зон

В Ужгороді вирішили долю кількох зелених зон
Про це повідомляють в Ужгородській міській раді.

Сьогодні на сесії Ужгородської міської ради серед кількох «земельних» питань найбільша увага була прикута до ділянок, де громада відстоює збереження зелених зон. Нагадаємо, ще перед розглядом проектів рішень міський голова Богдан Андріїв заспокоїв активістів, що і він, і більшість депутатів залишаються на позиції, що ці зелені зони потрібно зберегти. Розглядали на сесії кожну територію окремо.

Передісторія, коротко така. Рішенням Ужгородської міської ради від 16 серпня 2007 року № 433 було затверджено проект відведення товариству з обмеженою відповідальністю «Майдан-Ужгород» та надано в оренду строком на 10 років земельну ділянку площею 0,90 га для розташування та будівництва торгівельно-розважального комплексу на пл. Б. Хмельницького.

Рішенням Ужгородської міської ради від 29 грудня 2007 року № 565 затверджено проект відведення товариству з обмеженою відповідальністю «Підлипники» та надано в оренду строком на 5 років земельну ділянку площею 0,4 га для комерційно-житлового будівництва на вул. 8 Березня - Можайського.

Рішенням Ужгородської міської ради від 23 листопада 2007 року № 531 затверджено проект відведення Товариству з обмеженою відповідальністю «Ужгород-Маркет» та надано в оренду строком на 10 років земельну ділянку площею 6 га для будівництва зони відпочинку та торгово-розважального центру на вул. Заньковецької (неподалік ЗОШ №12-ЗОШ№15).

Нещодавно ці юридичні особи повторно звернулися до Ужгородської міської ради (ТОВ "Підлипники" від 09.10.2017 року, ТОВ «Майдан-Ужгород» від 15.05.2017 року та ТОВ «Ужгород-Маркет» від 13.11.2017 року) щодо продовження дії договорів оренди на земельні ділянки.

На сьогоднішньому сесійному засіданні депутати міськради розглянули звернення цих товариств і прийняли рішення відмовити у поновленні договорів оренди ТОВ «Майдан-Ужгород», ТОВ «Підлипники», ТОВ «Ужгород-Маркет» (останнє питання вніс критичним зауваженням міський голова Богдан Андріїв). Так що всі три ділянки залишаються у розпорядженні громади.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: