Вхiд на сайт
Авторизацiя

Допоможіть знайти: на Закарпатті безвісти зникла жінка (ФОТО)

Допоможіть знайти: на Закарпатті безвісти зникла жінка (ФОТО)
18 грудня жінка пішла з дому і досі не повернулась. Поліція просить допомогти у пошуку.

Правоохоронці оголосили у розшук мешканку села Нижнє Селище, котра пішла з дому і досі не виходить на зв‘язок з рідними

20 грудня близько 21:30 до чергової частини Хустського відділу поліції надійшла заява від мешканця села Нижнє Селище. Чоловік повідомив про зникнення своєї мами, з якою проживає у одному будинку. 18 грудня, о 9:00, жінка пішла з дому і досі її місце знаходження невідоме. Раніше розшукувана вже зникала з дому, та потім сама поверталася.

Тепер же син звернувся по допомогу поліції. Жінку оголошено у розшук. Правоохоронці встановлюють місце знаходження Прокопенко Марії Василівни, 1969 року народження. Її прикмети: зріст 165-170 см, повнявої тілобудови, волосся пряме, темно-руде, коротке, очі блакитні, брови тонкі. При собі жінка мала внутрішній паспорт.

Допоможіть знайти: на Закарпатті безвісти зникла жінка (ФОТО)

Поліція звертається до всіх, кому відомі подробиці про місце перебування зниклої. У разі, якщо ви володієте будь-якою інформацією, повідомте про це на лінію «102».



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: