Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті орендар земельної ділянки заборгував майже 500 тис. грн

На Закарпатті орендар земельної ділянки заборгував майже 500 тис. грн
Прокуратура наполягає на стягненні з недобросовісного орендаря боргу у майже півмільйона гривень та повернення ділянки у державну власність

Як повідомив заступник керівника Ужгородської місцевої прокуратури Михайло Пантьо, Господарським судом Закарпатської області відкрито провадження за позовом Ужгородської міської прокуратури в інтересах Ужгородської міської ради до суб’єкта господарювання про стягнення заборгованості та розірвання договору оренди земельної ділянки площею 0,5253 га і вартістю понад 8 млн. 857 тис грн грн у зв’язку з порушенням істотних умов договору.

Орендар земельної ділянки зобов’язаний був своєчасно сплачувати орендну плату за користування земельною ділянкою, але не робив цього. Внаслідок чого виникла заборгованість у майже 500 тис грн.

Наразі прокуратура через суд примушує сплатити борг за оренду та повернути ділянку в державну власність, передає прес-служба прокуратури Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: