Вхiд на сайт
Авторизацiя

Названо найбільш ненадійні паролі 2017 року

Названо найбільш ненадійні паролі 2017 року
Фахівці аналітичної компанії SplashData склали рейтинг найнебезпечніших паролів 2017 року.

Експерти проаналізували близько п'яти мільйонів зламаних паролів і прийшли до висновку, що перше місце в списку четвертий рік поспіль займає комбінація "123456". На другому місці опинилося слово password ("пароль"), а третя сходинка дісталася варіанту "12345678".

Відзначається, що крім цифрових паролів та імен в цьому році у користувачів популярними стали слова, пов'язані з кіноепопеєю "Зоряні війни". Як відзначають аналітики, хакери стежать за актуальними подіями і явищами і легко вгадують терміни з поп-культури.

Фахівці підкреслюють, що заміна окремих букв в слові також є сумнівним способом посилення захисту облікового запису і не рекомендують використовувати будь-які варіації, що потрапили в список паролів.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: