Вхiд на сайт
Авторизацiя

Вибили скло і вкрали техніку: у Берегові пограбували магазин

Вибили скло і вкрали техніку: у Берегові пограбували магазин
Правоохоронці встановили особу крадія, чоловіка також підозрюють в скоєнні інших крадіжок.

Раніше судимий житель Ужгорода обікрав у Берегові крамницю. Крадія затримала поліція. Чоловік також підозрюється в скоєнні інших крадіжок у різних населених пунктах області. Триває досудове розслідування.

Місяць тому в місті Берегово обікрали крамницю, де продається енергозберігаюча техніка. Невідомі вибили вночі скло на вхідних дверях і викрали ноутбук, який належав власнику магазину.

Потерпілий звернувся із заявою в поліцію. За даним фактом було розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення).

Викрити крадія допоміг запис камери відеоспостереження магазину, який зафіксував чоловіка. У ньому правоохоронці впізнали 37-річного жителя Ужгорода, який вже має судимість за скоєння майнових злочинів.

Підозрюваного затримали працівники кримінальної поліції Берегова. Речовий доказ – крадений ноутбук вилучено, і після проведення товарознавчої експертизи його повернуть власнику.

Слідчі також перевіряють ужгородця на причетність до скоєння аналогічних злочинів як на території міста Берегова, так і в Мукачеві та Ужгороді. Триває досудове розслідування, вирішується питання про обрання фігуранту справи міри запобіжного заходу, повідомляє поліція області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: