Вхiд на сайт
Авторизацiя

П'яний і без прав: на дорогах Закарпаття продовжують виявляти зухвалих порушників

П'яний і без прав: на дорогах Закарпаття продовжують виявляти зухвалих порушників
За минулу добу працівники групи реагування патрульної поліції виявили одного нетверезого водія. Житель селища Вилок Виноградівського району керував автомобілем у стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення. На правопорушника складено відповідні адмінпротоколи.

Вчора, 18 грудня, на вулиці селища Вилок, що на Виноградівщині, працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2101», який виконував небезпечні маневри під час руху. За кермом «Жигулів» перебував місцевий житель з ознаками алкогольного сп’яніння. Чоловік також не зміг пред’явити водійського посвідчення, якого взагалі не має.

Водія доставили до лікарні, однак від проходження медосвідчення він відмовився. Тож у присутності двох свідків на нього склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння (ст.130 КУпАП) і без водійського посвідчення. Від керування нетверезого водія відсторонили, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: