Вхiд на сайт
Авторизацiя

Відомий виробник молока подає в суд на свого споживача за пост у Facebook

Відомий виробник молока подає в суд на свого споживача за пост у Facebook
ВАТ "Яготинський маслозавод" має намір поскаржитися до суду на споживача своєї продукції для спростування недостовірної інформації та стягнення моральної шкоди за розповсюдження інформації про нібито невідповідному якість молока ТМ "Яготинське" в соціальній мережі Facebook. Про це йдеться в заяві компанії.

Раніше, 14 грудня 2017 року на особистій сторінці користувача соціальної мережі Facebook Тетяни Чумак була розміщена інформація про нібито не належну якість продукту, який, на думку автора поста, повів себе дивно при спробі сквашування:

"Для любителів магазинного молока подивіться це відео. У моїй родині молоко є практично завжди. Але не домашнє, а магазинне. У селі родичів нема, тому виховувалися і росли і я, і чоловік, і наші діти в місті і на морі. Домашнє молоко ніхто не любить через запах і т. д. І я рідко його купую. Є улюблені марки заводського молока, але іноді ми купуємо щось нове, спробувати ... і ось купили це "ЯГОТИНСЬКЕ". Велика Пачка, 2 літра і я відлила частина в банку, щоб скисало. Чоловік любить кисле молоко холодненьке. Яке ж було його здивування, коли він хотів його налити в склянку і випити! Подивіться, що з цього вийшло. ... Було б смішно, якби не було ТАК сумно ... що нам продають? Що туди Замішують? Це з серії з пластмасовим рисом ... "

У своїй заяві компанія ВАТ "Яготинський маслозавод" стверджує, що вся продукція відповідає вимогам українського законодавства щодо якості та безпеки харчових продуктів.

"Політика підприємства базується на тому, що ми виробляємо тільки натуральний продукт із натурального продукту. Будь-які домішки до молока не додаються. Молоко закуповується від фермерських господарств, яке проходить ряд експертиз в сучасній заводській лабораторії, а щокварталу - сертифікованих державних лабораторіях, висновки яких ми маємо в наявності, і це є безапеляційним доказом якості нашої продукції. Крім того, на підприємстві працює державний ветеринарний лікар, який регулярно проводить експертизу як сировини, так і готової продукції".

Компанія стверджує, що інформація, яка була поширена Тетяною Чумак щодо якості продукції ВАТ "Яготинський маслозавод" - це спланована акція по дискредитації з боку конкурентів і, відповідно, навмисне приниження ділової репутації сумлінного виробника продуктів харчування. У зв'язку з чим відомий український виробник вирішив перевести дану ситуацію в правове поле.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: