Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгородській міській раді провели сьогодні позачергове засідання виконкому

В Ужгородській міській раді провели сьогодні позачергове засідання виконкому
На порядку денному було одне питання: придбання соціального житла для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, а також осіб із їх числа, повідомляє прес-служба міськради.

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 15 листопада цього року №877, спрямовано субвенцію із державного бюджету місцевим бюджетам на придбання об'єктів нерухомості, щоб забезпечити захист житлових прав дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування. Тож члени виконкому проголосували за придбання в Ужгороді двох об'єктів нерухомості - будинку та квартири, право власності зареєструють за виконкомом Ужгородської міської ради.

Щодо придбання соціального житла, то порядком, затвердженим Постановою КМУ, передбачено, що воно має бути повністю придатним для проживання, тобто нерухоме майно придбають із меблями та побутовою технікою.

В Ужгороді на сьогодні проживає 32 дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, яких необхідно забезпечити житлом. Надання цим дітям житла не означає набуття ними права власності, нерухомість перебуватиме у власності фонду соціального житла виконкому Ужгородської міської ради, і передаватиметься на умовах договору найму - безоплатно за дотримання відповідних умов, у тому числі - працевлаштування.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: