Вхiд на сайт
Авторизацiя

Доба в АТО: 14 обстрілів, 3 загиблих

Доба в АТО: 14 обстрілів, 3 загиблих
За минулу добу, 17 грудня, бойовики 14 разів порушили перемир'я - 3 українських військовослужбовців загинули. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"На різних ділянках лінії зіткнення російсько-окупаційні війська продовжують грубо порушувати Мінські домовленості та застосовують заборонені зразки озброєння, зокрема, міномети і важку артилерію", - йдеться у заяві.

На Луганському напрямку епіцентром напруженості залишилася Світлодарська дуга - у вечірній час ворог з важкої артилерії калібру 152-мм, мінометів, гранатометів і кулеметів вів вогонь по наших позиціях довкола Луганського.

У цьому ж районі, зі 120-мм мінометів, противник обстрілював захисників Зайцевого і Травневого.

На Донецькому напрямку найгарячіше на Приазов’ї - агресор застосував 120-мм міномети по наших укріпленнях поблизу Лебединського і Павлополя.

У другій половині доби бойовики також порушували перемир’я із озброєння БМП біля Гнутового.

На інших ділянках нашої оборони неспокійно було неподалік Кам’янки, де загарбники використали увесь спектр піхотного озброєння.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: