Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатські прикордонники затримали двох палестинців

Закарпатські прикордонники затримали двох палестинців
Двох нелегальних мігрантів, які мали на меті незаконно перетнути кордон з Румунією, затримали сьогодні прикордонники відділу «Дюла» Мукачівського загону.

Отримавши від місцевого мешканця інформацію про появу у прикордонні двох невідомих осіб неслов’янської зовнішності, прикордонники негайно організували пошукові заходи. Як результат, вже невдовзі на автошляху «Клинове - Дюла», військовослужбовці затримали двох чоловіків без документів. Затримані повідомили, що є громадянами Палестини та мали намір незаконно потрапити до Румунії.

Для складання протоколів про адмінправопорушення та проведення фільтраційних заходів, іноземців було доставлено до відділу прикордонної служби «Дюла». Наразі проводяться заходи по встановленню кола осіб причетних до організації незаконної подорожі нелегалів.

Подальшу долю мандрівників та оцінку їх діям визначатиме суд, передає прес-служба Мукачівського прикордонного загону.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: