Вхiд на сайт
Авторизацiя

Гороскоп на тиждень 17-23 грудня: Близнюкам варто уникати боргів, а у Риб зміцнюються кар'єрні позиції

Гороскоп на тиждень 17-23 грудня: Близнюкам варто уникати боргів, а у Риб зміцнюються кар'єрні позиції
Гороскоп на тиждень із прогнозом на наступний тиждень для всіх знаків зодіаку підготувала астролог Любов Шехматова.

ОВНИ

Ви перетворюєтесь, виходячи на вищий щабель духовної зрілості, на горизонті вимальовується істинна мета. Який її зміст? Цілком земний: це кар'єрні досягнення, професійне вдосконалення, фінансовий прибуток. Будьте дисципліновані, уникайте службових зловживань, дотримуючись посадової субординації. Саме тут вас чекають серйозні випробування і провокації, є ризик потрапити в пастку, підірвати професійне реноме і навіть зруйнувати кар'єру, бізнес. В дружньому оточенні ревізія, не чіпляйтеся за подруг і друзів з якими відносини себе вичерпали. Це на благо. На особистому фронті все чудово: партнер відповідає ідеалу, насолоджуйтеся подружньою ідилією. Тримайтеся Скорпіонів, ви зацікавлені один в одному.

ТЕЛЬЦІ

"Перезавантаження" в сфері "даю-беру" позитивно позначиться на партнерських відносинах. Мета – викорінити егоїзм і перетворити вас в щедру великодушну особистість. "Не гребіть" до себе, а перш за все задовольняйте інтереси половинки і оточуючих. Це запорука матеріальної стабільності, любові, миру і злагоди в шлюбному союзі, ділової команді. Бунт, претензії – це шлях до розбрату, де ви капітально програєте. Не зациклюйтеся на професійній діяльності, ваша основна доля – будинок, сім'я, особисте життя. Вплив чужих повчань зараз величезний, тому вчіться відрізняти зерна істини від полови лженастанов. В далекі поїздки краще не вирушати, за кордоном повно спокус, які несуть зло. Ця смуга триватиме до липня. Тримайтеся Стрільців.

БЛИЗНЮКИ

Іспит долі на партнерську зрілість в союзі, який тривав два з половиною роки, фінішує, радійте! Якщо тандем не розвалився, значить ви разом пройшли той етап успішно, отримавши безцінний досвід спільного життя. Обранець гідний вашої любові, залишилася дрібничка – відшліфувати до блиску відносини, позбувшись від старих образ. Відтепер ви маєте право на реалізацію власних бажань, а якщо вас в чомусь обмежують, не ображайтеся, будь-які обмеження – це демонічні фокуси, мета яких посіяти ворожнечу і зруйнувати вас духовно. Зараз потреби оточення є збоченим (до липня), слухайте голос власних інтересів. Уникайте боргів. На службовій ниві все прекрасно, тут вас ніякою роботою не залякаєш, здатні працювати, як віл, сумлінно і відповідально. Єдина порада – не перевтомлюватися, здоров'я потребує особливої турботи. Зараз сприятливий час для лікування старих недуг.

РАКИ

На роботі справи йдуть успішним трансформаційним темпом (як фахівець ви сама досконалість, рухаєтеся в ногу з прогресом), заробітки ростуть. Реалізуйте особисті інтереси і одночасно приділяйте увагу творчому хобі – це ваша віддушина. Високі покровителі теж до ваших послуг. Паралельно сконцентруйте сили на подружньому житті. Разом ви підходите до тієї межі, де починається нова ера шлюбних відносин, заснованих на любові, діловій, фінансовій, інтелектуальній взаємопідтримці і де, на жаль, лукавий будує підступи, намагаючись зруйнувати союз. Будьте пильні, розслаблятися небезпечно. В борг не беріть, якщо комусь винні, розплатіться, інакше зав'яжете новий кармічний вузол.

ЛЕВИ

Ви яскрава особистість, не варто ховатися від публіки. Не дозволяйте конкурентам себе обганяти, прямуйте туди, де велелюдно, будьте в центрі уваги, завойовуйте симпатії і любов оточуючих. "Скакунам наліво" теж пощастить. У романтичній сфері нарешті крига скресла після двох з половиною років обмежень. Паралельно займайтеся родиною, підтримуйте благодатний вогонь в сімейному вогнищі, що вимагає великих душевних зусиль і матеріальних вкладень. Якщо виникли розбіжності з благовірними, беріть ініціативу в руки і вирішуйте проблему, прислухаючись до власних відчуттів. Віддавати кермо влади судженим не можна. Якщо підкачає здоров'я, то майте на увазі, тут є ризик стати жертвою фальшивого діагнозу.

ДІВИ

На першому місці стоїть облаштування особистого життя, де плівка подій відмотується назад. Оптимальний варіант – не романтичні пригоди на стороні (на жаль, тут ризикуєте спокуситися не тією особою), а серйозна любов, яка допоможе звити затишне сімейне гніздо, здетонують творчі канали. Ваш орієнтир – це щаслива сім'я, де батьки голубляться з дітьми, виховуючи один одного. Тут нарешті чорна смуга, яка тривала два з половиною роки, закінчилася. Займайтеся благодійністю, допомагайте нужденним. Співчуття і безкорисливість – основна мотивація вашого буття.

ТЕРЕЗИ

Зараз ви сам собі пан і слуга, знаєте чого хочете, маніпуляціям не підвладні. Повінь бажань виходить за берега допустимого, де стоять кармічні обмежувачі. Друзі, діти, кохані не дадуть повністю реалізувати задуми. І добре вас розщедритися.
Втім зараз вам дається з лишком – діліться, не збіднієте! Час намітити плани на майбутнє, де власні геніальні ідеї з минулого стануть правильним "навігатором". Головне їх втілити і це згодом вдасться! Дарувати свято любові оточуючих – це пройдений етап, нехай вас люблять і плекають вони. Але якщо цього немає, значить у свій час ви щось упустили, поскупилися на почуття і тепер отримуєте по заслугах. Вдома уникайте диктату, будьте толерантними з близькими, проявляйте турботу, бо тут панує негативна атмосфера, штовхаючи на шлях зла. Не дайте сімейному вогнищу перетворитися на попелище.

СКОРПІОНИ

Нинішній орієнтир – це кар'єра, бізнес, професіоналізм. Шеф до вас прихильний, з грошима проблем не буде. Фінансова мілина в муках пройдена. Ви особистість вольова, енергійна, харизматична, пройшли випробування вогнем і водою, загартували і зміцнили духовний хребет, а тепер прийшов час заслужених мідних труб. Святкуйте перемогу і самостверджуйтеся. Адже володієте колосальним досвідом, діловими навичками, які нарешті вдасться конвертувати в благі ресурси. На особистому житті не зосереджуйтесь, це тема відпрацьована, домашній тил створений, реалізуйте своє вище покликання, удосконалюйтеся професійно. Стрільці, Овни – ваша найкраща опора.

СТРІЛЬЦІ

У вас час презентацій, демонструйте кращі якості, козиряйте талантами, досягненнями, чаруйте інтелектом. Це цемент непохитного авторитету в соціумі на тривалий час. Будьте ініціативними, дебютуйте з новими видами діяльності та щедро відповідайте взаємністю на полум'яну любов обранців. Якщо особисті бажання зазнають краху, не біда, тим краще, вони в основному ілюзорні. Важливі покупки відкладіть, придбаєте браковану або непотрібну в майбутньому річ. Не клюйте на гачок таємних авантюр, куди вас штовхають підступні вороги. Вчіться виводити на чисту воду брехунів, шахраїв, непорядних людей. Зараз вам дано сенситивний дар, тонко відчувати все приховане, фальшиве. Користуйтеся заради загального блага. І намагайтеся їхати далі від будинку, місце щасливих шансів в далеких регіонах, за кордоном. Не провокуйте словесних дискусій, ініціатива за співрозмовником. А вам головне почекати і зробити вчасно прицільний переможний постріл.

КОЗЕРОГИ

На таємному фронті, де ви були заручником власної неправильної поведінки два з половиною роки – фініш. Переконалися в промахах і усвідомили, що помилялися? Якщо так, все нормально. Час розплати позаду. Історію не переписати, з неї тільки можна почерпнути уроки. Наведіть порядок у архівах пам'яті і починайте нове життя. Але майте на увазі, "шари" не передбачається. Щоб отримати бажане, потрібно щось віддати, в чомусь поступитися. Особливо в дружній сфері. Друзі для вас є каналом благодаті і високого покровительства.

ВОДОЛІЇ

Ви майстри на всі руки, як в амплуа неформального благородного лідера, котрий маніпулює колективом на свій розсуд, так і в ролі керівника – посадової особи. Мудрого і енергійного. Саме час відкоригувати плани на майбутнє, згуртувати дослідну ділову команду (або порадити шефу), де вам буде комфортно і творчі зусилля принесуть гідні плоди. Як професіонал ви досягли потенційного піку і зараз пора продемонструвати свою досконалість на ниві співпраці. Головне не йти по головах, а вчасно пропускати вперед трудових ентузіастів, конкурентів. Нехай вас обганяють, встигнете на других ролях вирішити свої проблеми. Амбіції, претензії, ультиматуми – це зброя саморуйнування.

РИБИ

Зміцнення завойованих кар'єрних позицій фінішує. Поспішайте реалізувати професійне покликання. Воно має вписуватися у вимоги соціуму і зосередьтеся на матеріальній сфері. І не смійте ховатися, ухилятися від актуальних завдань. Робота – ваш хліб і творчий бальзам, тому не пропустіть успішну можливість вирішити з керівництвом всі фінансові питання. Робота, де ви здатні невтомно з радістю працювати, тягнути загальний плуг, є, а оплата повинна бути еквівалентною.
Втім, на спонсорів і покровителів зараз щастить, тому вважайте, що синиця щастя в ваших руках. Від друзів тримайтеся подалі, тут чорна смуга з 10 листопада по 7 липня.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: