Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатська поліція розслідує факт загибелі чоловіка

Закарпатська поліція розслідує факт загибелі чоловіка
Правоохоронці з‘ясували попередні обставини трагічного інциденту і відкрили кримінальне провадження за даним фактом. Слідство у справі триває

15 грудня близько 21:00 на лінію «102» надійшло повідомлення з приймального відділення Тячівської районної лікарні. Зі слів медиків, у важкому стані, до реанімаційного відділення закладу доставили мешканця селища Усть-Чорна. Від отриманих травм, під час надання медичної допомоги, чоловік помер.

Слідчі Дубівського відділення поліції, опитавши свідків, з‘ясували обставини за яких потерпілий отримав ушкодження несумісні з життям. Встановлено, що 15 грудня близько 15:00 троє мешканців Тячівщини, в урочищі, що знаходиться у селі Руська Мокра, проводили деревозаготівельні роботи.

Під час ваління дерев, один з членів групи не розрахував траєкторію падіння дерева і стовбур впав на нього. Особу чоловіка вже встановили. Ним виявився 28-річний мешканець селища Усть Чорна.

Виїхавши на місце інциденту, правоохоронці з‘ясували, що вирубка, яку проводила ця група осіб, була незаконною. Жодних норм чи правил техніки безпеки чоловіки не дотримувалися, а ділянку, де проводилися роботи, орендує місцевий підприємець, який дозволу на роботи не надавав.

За фактом трагічного випадку, правоохоронці розпочали слідство.

Наразі відкрито кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального кодексу України з додатковою відміткою «Нещасний випадок». У справі триває досудове розслідування.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: