Вхiд на сайт
Авторизацiя

День в АТО: 11 обстрілів, бойовики застосовували міномети і стрілецьку зброю

День в АТО: 11 обстрілів, бойовики застосовували міномети і стрілецьку зброю
Майже в кожному випадку українські військовики відкривали вогонь у відповідь

Від опівночі до 18:00 16 грудня незаконні збройні формування в зоні проведення Антитерористичної операції здійснили 11 обстрілів українських позицій. Про це повідомили у прес-центрі штабу АТО у Facebook.

"Всього від опівночі російсько-терористичні війська здійснили 11 обстрілів позицій сил АТО. Майже в кожному випадку українські захисники давали окупантам адекватну відповідь", – йдеться в повідомленні.

У штабі додали, що на луганському напрямку бойовики з мінометів різних калібрів і піхотного озброєння вели вогонь по позиціях сил АТО в районі Троїцького і Кримського. Крім того, противник зі стрілецької зброї обстріляв околиці Травневого.

На донецькому напрямку, за інформацією штабу АТО, неспокійно було на Приазов'ї. Тут терористи вели вогонь з 120-мм і 82-мм мінометів у районі Гнутового і Павлополя, а з озброєння БМП - біля Водяного. Крім того, з легкого піхотного озброєння бойовики неодноразово порушували перемир'я в передмісті Авдіївки.

Раніше повідомлялося, що за минулу добу бойовики обстріляли українські позиції 8 разів. В результаті бойових дій жоден український військовий не загинув і не був поранений.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: