Вхiд на сайт
Авторизацiя

Москаль: «Міст у Сваляві розібрали будівельники, а не зніс паводок»

Голова ОДА вкотре закликає журналістів подавати перевірену інформацію, а не поширювати псевдосенсації із соцмереж
Москаль: «Міст у Сваляві розібрали будівельники, а не зніс паводок»

Бетонний міст через річку Свалявку в центрі м.Свалява, який був пошкоджений паводком у листопаді 2016р., демонтували будівельники, а не зніс теперішній паводок.

– Подана деякими електронники ЗМІ інформація про те, що міст у Сваляві зніс теперішній паводок, не відповідає дійсності, – заявляє Геннадій Москаль. – Міст був пошкоджений ще 7 листопада минулого року. З тих пір зроблена проектно-кошторисна документація на його реконструкцію, виділені кошти. Минулого місяця підрядники почали будівельні роботи й планово демонтували міст. А зараз хтось у соцмережах написав, що міст зніс паводок, і деякі ЗМІ одразу подали це як сенсацію.
Подібні речі відбувається не вперше, тому я ще раз закликаю шановних журналістів уважно ставитися до повідомлень у соцмережах і подавати для своїх читачів тільки перевірену інформацію.

Такі фото сьогодні опублікувало ряд закарпатських ЗМІ, коментуючи що міст зруйнувала вода.
Москаль: «Міст у Сваляві розібрали будівельники, а не зніс паводок»



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: