Вхiд на сайт
Авторизацiя

Узи Гіменея найміцніші - на Закарпатті: в регіоні набирає популярності «весільний туризм»

Закарпатський регіон стає популярний серед осіб, які хочуть справити весілля. Насамперед людей приваблює дешевий сервіс у порівнянні із іншими містами України, повідомляє zakarpatpost.net.
Узи Гіменея найміцніші - на Закарпатті: в регіоні набирає популярності «весільний туризм»

Для святкування весілля у регіон приїжджають із столиці, Львова, Одеси та навіть із Москви. Людей приваблює можливість провести свято серед мальовничої природи карпатських гір, а також доступні ціни у порівнянні із іншими регіонами.

Особливою популярністю «весільний туризм» почав користуватися у громадян Італії. Їм дешевше заплатити за трансфер на Закарпаття, чим святкувати у себе на батьківщині.

Окрім того, у регіоні активно розвивається транзитний та конференц-туризм. Сприяє цьому вдале географічне розташування. Поруч ідуть головні європейські автобани, а до дванадцяти столиць ЄС ближче, ніж до Києва.

Також туристів приваблюють ціни на оренду приміщень, проживання та харчування.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: