Вхiд на сайт
Авторизацiя

Бойовики 24 рази обстріляли позиції сил АТО, постраждало 4 українських захисника

Бойовики 24 рази обстріляли позиції сил АТО, постраждало 4 українських захисника
Бойовики 24 рази порушували режим припинення вогню. В результаті постраждало четверо українських захисників: двоє поранені, ще двоє отримали бойові травми. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО, передають Українські Новини.

На Луганському напрямку у вечірній час ворог з 120-ти і 82-мм мінометів і гранатометів неодноразово вів вогонь близько Луганського, Троїцького, Новоолександрівки і Трьохізбенки. З озброєння БМП противник порушував перемир'я біля Світлодарська.

На Донецькому напрямку ворог зосередив свою активність в передмісті Мар'їнки. У першій половині дня агресор неодноразово вів вогонь з мінометів різних калібрів і всього спектру піхотного озброєння. Увечері в цьому районі стріляв танк.

Неспокійно було поблизу Пісків, Верхньоторецького, Водяного, Лебединського та Талаківки. Підступи до цих населених пунктів окупанти обстрілювали з гранатометів різних типів і легкого піхотного озброєння.

Сили АТО стріляли у відповідь в більш ніж половині випадків порушення ворогом режиму припинення вогню.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: