Вхiд на сайт
Авторизацiя

19 ужгородцям виділили кошти для надання матеріальної допомоги

19 ужгородцям виділили кошти для надання матеріальної допомоги
Кошти для надання матеріальної допомоги 19 ужгородцям, насамперед на лікування, виділили на сьогоднішній сесії міськради. Це рішення підтримали більшість присутніх депутатів, повідомляє прес-служба міської ради.

Також внесли зміни до Програми додаткових гарантій соціального захисту громадян на 2017 рік. Паспорт викладено в новій редакції, основні заходи Програми доповнено пунктом про погашення заборгованості за 2015 рік.

Рішення прийняли з огляду на звернення організацій, які у 2015 році надавали пільги з оплати послуг громадянам, що постраждали від наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, а саме проїзд один раз на рік туди і назад із 50 чи 100% знижкою, а також, щоб уникнути судових процесів та примусового стягнення коштів.

Додатково 220 тисяч гривень виділили на Програму діяльності медико-соціального реабілітаційного центру “Дорога життя” на 2017 рік сьогодні на сесії міської ради. Кошти потрібні на харчування і перевезення дітей, оплату комунальних послуг та заробітну плату працівникам «Дороги життя».


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: