Вхiд на сайт
Авторизацiя

Поліція Мукачівщини розпочала слідство за фактом побиття чоловіка

Поліція Мукачівщини розпочала слідство за фактом побиття чоловіка
Правоохоронці з‘ясовують обставини конфлікту, в ході якого донька вдарила батька ножем у ногу. За даним фактом слідчі Мукачівського районного відділення поліції відкрили кримінальне провадження

Вчора, 13 грудня, увечері у селищі Чинадієво Мукачівського району, між 52-річним місцевим жителем та його 27-річною донькою виникла сварка. Під час сварки жінка схопила ножа та вдарила батька у ногу. Із колото-різаною раною стегна чоловіка госпіталізували до Мукачівської центральної районної лікарні. Медики сповістили про інцидент до поліції.

Правоохоронці, прибувши на місце події, з‘ясували, що між батьком та донькою виникла сварка. П’яний чоловік почав ображати та бити доньку. 27-річна жінка, захищаюсь, схопила ножа і вдарила ним батька у ногу.

Зі слів рідних, чоловік й раніше неодноразово влаштовував вдома сімейні дебоші. Як розповіли в поліції, чоловік вже притягався до кримінальної відповідальності за те, що побив свою дружину.

За даним фактом поліцейські розпочали досудове розслідування. Попередня правова кваліфікація частина 1 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Слідчий призначив судовомедичну експертизу за результатами, якої буде остаточно встановлено характер спричинення тілесних ушкоджень.

Правоохоронці, у рамках кримінального провадження, встановлюватимуть усі обставини події.

Відділ комунікації поліції Закарпатської област


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: