Вхiд на сайт
Авторизацiя

Кір "косить" українців: в МОЗ озвучили приголомшливі цифри

Кір "косить" українців: в МОЗ озвучили приголомшливі цифри
Незважаючи на те, що це дитяча хвороба, інфекція вразила ще більше дорослих. Приголомшливі цифри щодо епідемії кору оприлюднили в Міністерстві охорони здоров'я. В результаті захворіли понад дві тисячі українців.

У МОЗ заявляють, що протягом останніх десяти місяців кір здолала понад дві тисячі українців, що в сімдесят разів більше, ніж в минулому році.

Також стало відомо і про летальні випадки. Так, двоє людей загинули в Одеській області. Саме цей регіон, Луганська і західні області лідирують за кількістю хворих на кір.

Незважаючи на те що це дитяча хвороба, в цьому році збільшилася кількість дорослих, яких вона вразила, пише "Сьогодні".

Зокрема, медики підрахували кількість хворих на кір в Запоріжжі. Найбільше інфікованих на кір виявилося в обласному центрі. Всього було зареєстровано 170 випадків захворювання на небезпечну інфекцію.

Крім кору, лікарі констатували в Україні різкий сплеск кишкових інфекцій і попередили про неприпустимість прийому в їжу прострочених, несвіжих продуктів.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: