Вхiд на сайт
Авторизацiя

Хустські полісмени розшукали неповнолітню

Хустські полісмени розшукали неповнолітню
Правоохоронці розшукали 16-річну мешканку села Рокосово, котра, посварившись з батьком, пішла з дому. Її життю та здоров‘ю нічого не загрожує.


Вчора, 12 грудня, із заявою про зникнення своєї неповнолітньої доньки до поліцейських Хустського відділу звернувся житель села Рокосово. Заявник повідомив про те, що його 16-річна донька пішла зранку 12 грудня з дому в невідомому напрямку, й місце перебування її невідоме.

Дівчину поліція оперативно розшукала. Її життю та здоров‘ю нічого не загрожує. Як виявилося, за кілька днів до зникнення, вона посварилася з батьком, з яким часто має конфлікти. Дівчина пішла з дому, і не мала намірів повертатися. Аби заробити на життя неповнолітня влаштувалася на підробіток до місцевого кафетерію.

З батьками та неповнолітньою поліцейські проводять відповідну роботу.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: