Вхiд на сайт
Авторизацiя

Допоможіть знайти: на Закарпатті безвісти зникла неповнолітня (ФОТО)

Допоможіть знайти: на Закарпатті безвісти зникла неповнолітня (ФОТО)
Працівники Хустського відділу поліції встановлюють місце знаходження жительки села Рокосово Сідак Анюти, 2001 року народження. Дівчина пішла з дому і не повернулася. За даним фактом розпочали розслідування

Із заявою про зникнення своєї неповнолітньої доньки до поліцейських Хустського відділу звернувся житель села Рокосово Хустського району. Заявник повідомив про те, що його 16-річна донька пішла зранку 12 грудня з дому в невідомому напрямку, й місце перебування її не відомо.

Поліція розшукує Сідак Анюту Сергіївну, 03.01.2001 р.н., яка навчається на другому курсі Хустського швейного училища.

Прикмети розшукуваної: зріст близько 165 см., волосся пряме темне. Була одягнена в чорну куртку та джинси світло-сірого кольору. Мобільного телефону при собі не має.

Допоможіть знайти: на Закарпатті безвісти зникла неповнолітня (ФОТО)

Якщо вам відома будь-яка інформація про місце перебування розшукуваної, просимо повідомляти на тел.068-50-76-172 або на «102».


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: