Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Мукачівщині трапилася жахлива ДТП за участі працівника поліції: загинув пішохід

На Мукачівщині трапилася жахлива ДТП за участі працівника поліції: загинув пішохід
11 грудня на трасі між селами Іванівці та Клячаново Мукачівського району на трасі «Київ-Чоп» сталася смертельна ДТП за участі працівника поліції внаслідок якої загинув 60-річний пішохід.

Попередньо встановлено, що на лінію «102» в понеділок зателефонував працівник поліції Закарпаття та повідомив, що сталася аварія за його безпосередньї участі.

Виїздом на місце слідчо-оперативнщї групи встановлено, що капітан поліції - водій автомобіля «Skoda», смертельно травмував пішохода, який за словами поліцейського, несподівано вибіг на проїжджу частину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Смертельна ДТП на Ужгородщині: наїхали на жінку, котра навколішки стояла посеред дороги (ФОТО)

Відтак, прокуратурою Закарпатської області за вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України – тобто порушення правил дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого.
У випадку доведення вини особи в суді передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Проведення досудового розслідування доручено слідчим СВ УСБУ в Закарпатській області.

На даний час проводяться необхідні слідчі (розшукові) дії, спрямовані на встановлення всіх обставин вчиненого кримінального правопорушення. Прокуратурою області забезпечено контроль за ходом досудового розслідування, передає прес-служба прокуратури Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: