Вхiд на сайт
Авторизацiя

Москаль: «У понеділок очікуємо стабілізаційну дотацію, заборгованість по зарплатах почнуть погашати з вівторка й середи»

Москаль: «У понеділок очікуємо стабілізаційну дотацію, заборгованість по зарплатах почнуть погашати з вівторка й середи»
На Закарпаття надійшли казначейські довідки з Міністерства фінансів України щодо виділення стабілізаційної дотації.

– Якщо говорити простішими словами, то в понеділок ми очікуємо довгождану стабілізаційну дотацію, яка мала надійти ще у вересні, – заявляє Геннадій Москаль. – По документах ці гроші вже давно розподілені між районами Закарпаття, і як тільки вони надійдуть із Києва, одразу будуть направлені на місця. Таким чином, із середи чи навіть вівторка перед бюджетниками нарешті почнуть погашати заборгованість по зарплатах, яка в окремих районах досягла вже чотирьох місяців.

Нагадаємо, що через затримку фінансування з Києва в деяких районах Закарпаття виникла заборгованість по зарплатах перед бюджетниками (насамперед працівниками медичної та освітньої галузі). Такої критичної ситуації з виплатою зарплат в області не було останні 10 років. У четвер (7.12) у Воловецькому районі на міжнародній трасі «Київ – Чоп» відбулася акція протесту, в ході якої було тимчасово перекрито рух вантажівок в обох напрямках. Протягом жовтня, листопада й на початку грудня голова Закарпатської ОДА неодноразово направляв прем’єр-міністру України урядові телеграми з проханням втрутитися в ситуацію й направити на Закарпаття закладену в Державний бюджет стабілізаційну дотацію та медичну субвенцію.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: