Вхiд на сайт
Авторизацiя

Через серйозну аварію в Ужгороді проблеми з водою та ускладнено автомобільний рух

Через серйозну аварію в Ужгороді проблеми з водою та ускладнено автомобільний рух
КП "Водоканал м. Ужгород" повідомив про тимчасове призупинення НФС-ІІ та водозабору “Минай”, в зв’язку з аварійними роботами.

КП “Водоканал м. Ужгород” повідомляє про те що, в районі будинку №85 по вул. Заньковецької (в районі дитячого садка) стався серйозний аварійний витік питної води.

В зв’язку з цим, тимчасово, на період ліквідації аварії, близько 19:00, було призупинено подачу водопостачання з НФС-ІІ та водозабору “Минай”.

Перебої водопостачання відчуватимуться по всій лівобережній частині міста (включаючи райони Промзони та “Радванки” і населені пункти Коритнянської сільської ради) та, частково, правобережній частині міста.

Також звертаємо увагу автоводіїв: в зв’язку з проведенням ремонтних робіт буде ускладнено автомобільний рух у вказаному районі.

Водопостачання буде відновлено одразу ж по завершенню робіт. Адміністрація закладу приносить вибачення за тимчасові незручності.

Читайте також: В Ужгороді затопило вулицю: автівки опинилися у водній пастці (ФОТОФАКТ, ВІДЕО)


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: